fbpx

Karrier

Csatlakozz csapatunkhoz!

Üdvözöllek a Lion Stack karrier oldalán! Ha szenvedélyed a webfejlesztés, és csatlakoznál egy dinamikus és elkötelezett csapathoz, akkor jó helyen jársz.
Teljes Munkaidő

WordPress fejlesztő

6500 Baja
Azonnali kezdés
Több éves WordPress fejlesztői vagy sitebuilder tapasztalattal rendelkezel? Otthonosan mozogsz a témák és pluginok világában emellett a codeolástól sem riadsz meg? Akkor téged keresünk!
Teljes Munkaidő

PHP fejlesztő

6500 Baja
Azonnali kezdés
Ha szereted a kihívásokat, ismeretekkel rendelkezel PHP környezetben és szívesen lennél részese egy dinamikus, innovatív webfejlesztői csapatnak, akkor itt a helyed! Jelentkezz csapatunkba még ma!
Teljes Munkaidő

WordPress sitebuilder

6500 Baja
Azonnali kezdés
Kezeltél már korábban weboldalakat tartalmi, megjelenési vagy karbantartási szinten? Ismered a WordPresst vagy esetleg más weboldal építő motort? Ebben az esetben lehet, hogy pont téged keresünk!

Digitális Élmények: Weboldalak, Amik Számítanak

A webfejlesztés művészetével és tudományával foglalkozó cégünk büszkén bemutatja legújabb referencia projektjeit. Mindegyik weboldalunk mögött olyan csapat áll, amely szenvedélyesen hisz a digitális élmények erejében. Legyen szó egyedi tervezésű vállalati weboldalakról, interaktív tartalomkezelő rendszerekről vagy mobilalkalmazásokról, mi mindent megteszünk az ügyfeleink számára. Ismerje meg, hogyan alakítjuk át ötleteket valóságos digitális élményekké, és lépjen velünk együtt a siker útjára!

0 +
Elégedett ügyfél
0
Év tapasztalat
+ 0
Folyamatos együttműködés
0 %
növekedési hatékonyság
0 +
Sikeres projekt

Let us help you get your project started.

Contact us
+44(0)20 3156
+1 866 512 0268

Start your project

    hu_HUHungarian