fbpx

Webáruház készítés

Egy új szakasz az Ecommerce világában

Értékesítsen Online és generáljon több profitot. Ez a Lion Stack webáruház készítés
Modern Reszponzív Design
Modern Reszponzív Design
Webáruházainkat a mai trendeknek megfelelően készítjük el a cég arculatára szabva. Emellett természetesen minden oldal reszponzív.
Biztonság
Biztonság
A webshop elkészítésénél kiemelt szempont a biztonság. Ez megakadályozza a későbbi hibák nagy részét.
Értékesítés
Értékesítés
Webáruházaink esetében kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy maximalizáljuk a generált értékesítéseket.

Webáruház készítés

Cégünk egyik fő profilja a webáruház készítés. Rengeteg sikeres projekt áll mögöttünk, ezzel garantálva a tökéletes eredményt. Webshop készítésnél előtérbe helyezzük a mai e commerce trendeket és technológiákat, ezzel is maximalizálva a sikert. Természetesen minden webáruházunk reszponzív, így asztali nézetben, telefonon vagy akár tableten is minden gond nélkül folyhat az értekesítés

Szeretne belépni az online értékesítés világába? Tekintse meg referenciáinkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes konzultációnkat.

Webáruház készítés információk

Ismerje meg hogyan dolgozunk. Rengeteg ügyfelünkben felmerül a kérdés, hogy pontosan hogyan zajlik egy webáruház készítés menete, igyekszünk ezt néhány szóban megválaszolni.
1. Egyeztetés
A legelső lépés, hogy egyeztetünk ügyfelünkkel, pontosan mit és hogyan szeretne értékesíteni az online térben. A termék a legfontosabb, hiszen erre épül a rendszer és a megjelenés. Emellett természetesen a cég arculata is elengedhetetlen, hogy megjelenjen. Pontosítjuk még a funkciókat és aloldalakat is amelynek az oldalon elengedhetetlenül szerepelnie kell.

Webáruház készítés esetében kiemelten fontos még a szállítási és fizetési módok meghatározása is, természetesen itt is kiemelt segítséget nyújtunk partnerünknek a megfelelő választáshoz.
2. Tervezés
Amennyiben le vannak fektetve az alapok kezdődhet a tervezés! A webáruházat megtervezzük felépítésileg, funkciókban és amennyiben nincs grafikai terv készítünk vázlatos megjelenés tervet.

Webáruház készítés esetében kiemelten fontos még a szállítási és fizetési módok meghatározása is, természetesen itt is kiemelt segítséget nyújtunk partnerünknek a megfelelő választáshoz.
3. Alkotás
Miután ügyfelünk elfogadta a terveket elkezdjük a webáruház készítést. Eközben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot megbízónkkal és egyeztetünk, így időben korrigálva az esetleges hibákat.
4. Termékek feltöltése
Egy webáruházban természetesen szükséges a termékek jelenléte. Amennyiben ügyfelünk átad számunkra minden információt a termékekről abban az esetben a feltöltést mi is eltudjuk végezni. Emellett a megbízónk is elvégezheti a feltöltést ha Ő így látja kézenfekvőbbnek, ebben az esetben biztosítunk oktatást a webáruház megfelelő használatához.
5. Oktatás
Természetesen vállalunk karbantartást minden oldalunkhoz, azonban a legtöbb esetben nincs ránk szükség egy egy apróbb módosításhoz vagy termék feltöltéshez esetleg árazáshoz. Ezért az átadás előtt minden partnerünknek biztosítunk egy oktatást a webáruháza megfelelő használatához.

Amennyiben ügyfelünk teljes mértékben szeretné ránk bízni a webáruház kezelését természetesen erre is van lehetőség, ebben az esetben ez az oktatás kihagyható.
6. Tesztelés & Átadás
Amikor a webáruház elkészült cégünk végig teszteli a folyamatokat majd átadja tesztelésre a megbízónak is, az ilyenkor jelzett hibákat vagy apróbb módosításokat még ingyenesen javítjuk. A tesztelési folyamat után elérkezünk a végleges átadáshoz, ekkor a webshop már teljes körű működésnek örvend.

Szeretne még többet megtudni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Digitális Élmények: Weboldalak, Amik Számítanak

A webfejlesztés művészetével és tudományával foglalkozó cégünk büszkén bemutatja legújabb referencia projektjeit. Mindegyik weboldalunk mögött olyan csapat áll, amely szenvedélyesen hisz a digitális élmények erejében. Legyen szó egyedi tervezésű vállalati weboldalakról, interaktív tartalomkezelő rendszerekről vagy mobilalkalmazásokról, mi mindent megteszünk az ügyfeleink számára. Ismerje meg, hogyan alakítjuk át ötleteket valóságos digitális élményekké, és lépjen velünk együtt a siker útjára!

0 +
Elégedett ügyfél
0
Év tapasztalat
+ 0
Folyamatos együttműködés
0 %
növekedési hatékonyság
0 +
Sikeres projekt

Let us help you get your project started.

Contact us
+44(0)20 3156
+1 866 512 0268

Start your project

    hu_HUHungarian