fbpx

Weboldal készítés

Weboldal készítés Professzionális szinten

Inspirál, új lehetőségeket nyit, elkápráztat, megfog, lenyűgöz. Egy szóval: LionStack Weboldalak
Modern Reszponzív Design
Modern Reszponzív Design
Weboldalainkat a mai trendeknek megfelelően készítjük el a cég arculatára szabva. Emellett természetesen minden oldal reszponzív.
Biztonság
Biztonság
A honlapok elkészítésénél kiemelt szempont a biztonság. Ez megakadályozza a későbbi hibák nagy részét.
Funkcionalitás
Funkcionalitás
Minden weboldalunkban maximalizáljuk a lehetséges funkciókat és azoknak optimális működését a felhasználók részére.

Weboldal készítés

Cégünk fő profilja a weboldalak készítése. Minden weboldalunknál nagy figyelmet fordítunk a modern trendek követésére, az átláthatóságra és természetesen a megfelelő funkcionalitásra. Emellett kiemelten fontos, hogy minden weboldalunk reszponzív, az-az különböző megjelenítőkre is optimalizálva van.

A fent említetteken túl nem mellőzük a szükséges cég arculat megteremtését sem, ezeknek együtt kell helyet kapnia minden igényes weboldalon. Projektjeink esetében a legújabb technológiákat alkalmazzuk, ezzel biztosítva a megfelelő biztonságot, sebességet és felhasználói élményt. Tekintse meg referenciáinkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes konzultációnkat.

Weboldal készítés információk

Ismerje meg hogyan dolgozunk. Rengeteg ügyfelünkben felmerül a kérdés, hogy pontosan hogyan zajlik egy weboldal készítés menete, igyekszünk ezt néhány szóban megválaszolni.

1. Egyeztetés
Első körben egyeztetünk ügyfelünkkel, így letudjuk szűkíteni pontosan milyen weboldalra van szüksége, milyen funkciókat kell az adott oldalnak tudnia és milyen design a megfelelő választás. Ezzel együtt meghatározzuk a megfelelő weboldal engine kiválasztását is. Ez lehet wordpress vagy egyedi fejlesztés, ezeken belül pedig tovább skálázható a választás. Fontos, hogy mindenek előtt gondoljuk át pontosan mire szeretnénk weboldalunkat használni. Amennyiben ez megvan, lényegesen könnyebb tisztázni a fent felvázolt kéréseket.
2. Tervezés
Amennyiben le vannak fektetve az alapok kezdődhet a tervezés! A weboldalt megtervezzük felépítésileg, funkciókban és amennyiben nincs grafikai terv készítünk vázlatos megjelenés tervet.
3. Alkotás
Miután ügyfelünk elfogadta a terveket elkezdjük a weboldal készítést. Eközben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot megbízónkkal és egyeztetünk, így időben korrigálva az esetleges hibákat. Az egyeztetés itt is elengedhetetlen hiszen ebben a fázisban még egyszerűbb az adott pontatlanságok javítása design és funkcionalitás, felépítés terén is.
4. Tesztelés & Átadás
Amikor a weboldal elkészült cégünk végig teszteli a folyamatokat majd átadja tesztelésre a felhasználónak is, az ilyenkor jelzett hibákat vagy apróbb módosításokat még ingyenesen javítjuk. A tesztelési folyamat után elérkezünk a végleges átadáshoz, ekkor a weboldal már teljes körű működésnek örvend.

Szeretne még többet megtudni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Digitális Élmények: Weboldalak, Amik Számítanak

A webfejlesztés művészetével és tudományával foglalkozó cégünk büszkén bemutatja legújabb referencia projektjeit. Mindegyik weboldalunk mögött olyan csapat áll, amely szenvedélyesen hisz a digitális élmények erejében. Legyen szó egyedi tervezésű vállalati weboldalakról, interaktív tartalomkezelő rendszerekről vagy mobilalkalmazásokról, mi mindent megteszünk az ügyfeleink számára. Ismerje meg, hogyan alakítjuk át ötleteket valóságos digitális élményekké, és lépjen velünk együtt a siker útjára!

0 +
Elégedett ügyfél
0
Év tapasztalat
+ 0
Folyamatos együttműködés
0 %
növekedési hatékonyság
0 +
Sikeres projekt

Let us help you get your project started.

Contact us
+44(0)20 3156
+1 866 512 0268

Start your project

    hu_HUHungarian