fbpx

SEO Keresőoptimalizálás

Válassza a SEO-t és növekedjen Organikusan

Növekedjen üzlete a SEO segítségével! Válassza cégünket és előzze meg versenytársait a keresési találatok segítségével.
Konzultáció
Konzultáció
Keressen fel bennünket és kollégánk egyeztet Önnel pontosa milyen eredményt szeretne elérni a SEO-val.
SEO Felmérés
SEO Felmérés
Egyeztetést követően felmérjük weboldalát, hogy pontosan milyen változtatásokat szükséges eszközölni.
SEO Kivitelezés
SEO Kivitelezés
Ajánlatot készítünk a felmérés alapján majd ez alapján elvégezzük a weboldal megfelelő keresőoptimalizációját.

SEO kereső optimalizálás

Kiemelten fontos, hogy organikusan is a találati oldalak élére ugorjunk. Így a fizetett megjelenések mellett folyamatos organikus elérést is tudunk generálni, hosszútávon pedig ez az igazán kifizetődő. Cégünk éppen ezért kezdett el kifejezetten SEO és kereső optimalizációval is foglalkozni. A munka megkezdése előtt konzultálunk ügyfelünkkel, elvégezzük a felmérést majd tervet készítünk a kivitelezésre így koordinálva a teljes folyamatot.

Ideje belevágni a SEO optimalizálásba? Tekintse meg referenciáinkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes konzultációnkat.

SEO keresőoptimalizációs információk

Ismerje meg hogyan dolgozunk. Rengeteg ügyfelünkben felmerül a kérdés, hogy pontosan hogyan zajlik egy weboldal SEO keresőoptimalizációja, igyekszünk ezt néhány szóban megválaszolni.
1. Egyeztetés
Az első és legfontosabb lépés, hogy egyeztessünk ügyfelünkkel. Pontosan látnunk kell mi a szándék és a várt eredmény a SEO fejlesztésével. Meg kell határozni azokat a releváns kulcsszavakat amelyekre előrelépést szeretnénk elérni majd ezekre koncentrálni.
2. Felmérés
Amennyiben a konzultáció lezárult és tisztán látjuk hova kell eljutni akkor eljött az idő, hogy felmerjük jelenleg hogyan áll az oldal. Ezt különböző eszközökkel tudjuk mérni, így később ehhez lehet viszonyítani is. Emellett az oldal felépítését is meg kell vizsgálni és azokat a strukturális SEO hibákat javítani vagy felületeket kialakítani amik meg találhatóak az oldalon.
3. Tervezés
A korábban megszerzett információk alapján itt már elkezdőd a terv létrehozása. Ez magában foglalja a weboldalon szükséges módosításokat, esetleges hibákat, külső cikkek szükségességét és a belső SEO létrehozásának tervét.
4. Megvalósítás
A létrehozott terv alapján csapatunk nagy odafigyelés mellett megvalósítja az elképzelést. Természetesen ilyenkor is folyamatosan monitorozzuk az esetleges változásokat, minden esetben más a hatás.
5. Utógondozás
Amit sosem szabad elfelejteni, hogy a megfelelő SEO-t nem elég egyszer megcsinálni. Ahhoz, hogy oldalunk a találatokban előkelő helyen maradjon fontos a folyamatos tartalommal való feltöltés és új oldalak SEO-zása. Amennyiben megtörtént korábban a megfelelő keresőoptimalizáció ez legtöbb esetben folyamatos blogolást jelent releváns tartalommal. Abban az esetben ha az optimalizációt követően nincs foglalkozva a SEO-val a megszerzett helyek hamar elveszhetnek és visszacsúszhatunk a találatok listáján. Cégünknél szerencsére erre is van lehetőség így hosszútávon gondoskodunk weboldala eléréseinek biztosításáról.

Szeretne még többet megtudni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Digitális Élmények: Weboldalak, Amik Számítanak

A webfejlesztés művészetével és tudományával foglalkozó cégünk büszkén bemutatja legújabb referencia projektjeit. Mindegyik weboldalunk mögött olyan csapat áll, amely szenvedélyesen hisz a digitális élmények erejében. Legyen szó egyedi tervezésű vállalati weboldalakról, interaktív tartalomkezelő rendszerekről vagy mobilalkalmazásokról, mi mindent megteszünk az ügyfeleink számára. Ismerje meg, hogyan alakítjuk át ötleteket valóságos digitális élményekké, és lépjen velünk együtt a siker útjára!

0 +
Elégedett ügyfél
0
Év tapasztalat
+ 0
Folyamatos együttműködés
0 %
növekedési hatékonyság
0 +
Sikeres projekt

Let us help you get your project started.

Contact us
+44(0)20 3156
+1 866 512 0268

Start your project

    hu_HUHungarian