fbpx

Weboldal karbantartás

Ne történjen kimaradás! Válassza a Karbantartást

Fusson weboldala folyamatosan, stabilan és biztonságosan Cégünk weboldal karbantartásának segítségével.
Frissítések
Frissítések
Folyamatosan követjük és elvégezzük a weboldala zökkenőmentes működéséhez szükséges frissítéseket.
Hiba elhárítás
Hiba elhárítás
Hiba támadt? Cégünk gyorsan és szakszerűen orvosolja ezt, hogy mihamarabb ismét működjön weboldala.
Biztonság
Biztonság
Maximalizáljuk a weboldal, szerver és a felhasználók biztonságát, vírus és más védelmi vonalakat felhasználva.

Weboldal karbantartás

Sok sikeres projektet tudhatunk magunk mögött azonban itt még nem áll meg a munka! Ezeket az oldalakat karban is kell tartani ahhoz, hogy hosszútávon zökkenőmentesen tudják funkciójukat betölteni. Kiemelkedően magad azon ügyfeleink száma akik folyamatos vagy alkalmi karbantartással bízzák meg cégünket, emellett természetesen ma már olyan weboldalakat is szép számmal tartunk karban melyeknek elkészítését nem mi végeztük.

Szeretne belépni ügyfeleink körébe? Tekintse meg referenciáinkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes konzultációnkat.

Weboldal karbantartás információk

Ismerje meg hogyan dolgozunk. Rengeteg ügyfelünkben felmerül a kérdés, hogy pontosan hogyan zajlik egy weboldal karbantartás menete, igyekszünk ezt néhány szóban megválaszolni.
1. Egyeztetés
Kezdésnek fontos, hogy egyeztessünk az adott weboldalról. Szakembereinknek meg kell tekinteni az oldalt, a mögötte elhelyezett szervert és magát a felépítést. Emellett fontos, hogy jelezze számunkra az esetlegesen fent álló jelenlegi hibákat vagy folyamatos problémákat.

Ezután készítünk egy tervet az azonnal megoldandó problémákról és a folyamatos karbantartás menetéről. Amennyiben nem valamelyik előre összeállított csomagunkat választotta ajánlatot adunk a weboldal karbantartás kivitelezésére.
2. Monitorozás
Miután az azonnal megoldandó hibákat orvosoltuk következik a folyamatos karbantartás és felügyelet. Cégünk monitorozza a weboldalát meghatározott időintervallumokban és elhárítja a kibontakozó vagy meglévő hibákat.

Természetesen van olyan ami átcsúszhat a rostán, vagy ami azonnal jelentkezik minden előjel nélkül. Fontos, hogy ilyenkor amint lehet értesítsen bennünket, így mihamarabb tudjuk ezt orvosolni.
3. Frissítések
Minden weboldal esetében elengedhetetlen a frissítések kezelése. Ez lehet wordpress vagy egyedi fejlesztés, nem változik. WordPress esetében magát az enginet és a különböző pluginokat fontos felügyelni. Hozzá értés nélkül egy frissítés könnyedén problémáz okozhat a weboldal működésében. Egyedi fejlesztés esetében a codeban alkalmazott technológiák felügyelete a kiemelt. Könnyen előfordul, hogy böngésző vagy php frissítésnek köszönhetően az oldal nem úgy működik mint korábban.

Ezek mellett a szerver felügyelete is fontos. Ez biztonsági és stabilitási kérdéseket is hordoz. Itt például a php és adatbázis vagy biztonsági frissítések amelyeket kiemelt figyelemmel követünk. Természetesen rengeteg olyan apróság van ami ebből a felsorolásból még kimaradt és mégis elengedhetetlen figyelmet igényelnek weboldal karbantartás terén.
4. Hiba elhárítás
Mint korábban is említettük, talán ez a legfontosabb. Egy hiba könnyedén meggátolhatja weboldalunk optimális működését. Ezért fontos, hogy még a hiba megjelenése előtt, vagy közvetlen utána gyorsan eltudjuk ezt hárítani.
5. Reportok, Meetingek
Van lehetőség a karbantartás mellett havi reportokat és havi/heti meetingeket tartani az oldal állapotával kapcsolatban. Ilyenkor egyeztetünk ügyfelünkkel milyen további teendők lennének szükségesek, milyen irányba halad az oldal vagy éppen milyen aktuális feladatokat végeztünk el. Szemléletünk szerint ez kiemelten fontos, hogy partnerünk tisztában legyen weboldala egészségének állapotával.

Szeretne még többet megtudni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Digitális Élmények: Weboldalak, Amik Számítanak

A webfejlesztés művészetével és tudományával foglalkozó cégünk büszkén bemutatja legújabb referencia projektjeit. Mindegyik weboldalunk mögött olyan csapat áll, amely szenvedélyesen hisz a digitális élmények erejében. Legyen szó egyedi tervezésű vállalati weboldalakról, interaktív tartalomkezelő rendszerekről vagy mobilalkalmazásokról, mi mindent megteszünk az ügyfeleink számára. Ismerje meg, hogyan alakítjuk át ötleteket valóságos digitális élményekké, és lépjen velünk együtt a siker útjára!

0 +
Elégedett ügyfél
0
Év tapasztalat
+ 0
Folyamatos együttműködés
0 %
növekedési hatékonyság
0 +
Sikeres projekt

Let us help you get your project started.

Contact us
+44(0)20 3156
+1 866 512 0268

Start your project

    hu_HUHungarian